Contact Info
an image
BM-Technics BVBA
Ransbergstraat 84
3350 Neerlinter Belgie
Email: info@bm-technicsbvba.be

Tel. & Fax +32(0)499-519086

Onze activiteiten

Onze activiteiten op een rijtje:


ONDERHOUD :
bestaande uit een grondige inspectie zowel elektrisch als mechanisch,een diagnose over de staat van de machine en een oplossing van het probleem. Tevens maken wij ook onderhoudsschema's op maat en vraag van de klant.

REPARATIE :
een vakkundig gerichte oplossing met de juiste afstelling van uw machine,zowel elektrisch als mechanisch. Voor het bereiken van een goed eindresultaat gebruiken wij geavanceerde meet en controle apperatuur .

STORINGEN
Storingen bestaan uit de grondige analyse van het probleem zowel mechanisch als elektrisch met een doelgerichte oplossing. Flexibiliteit is onze troef.

GEOMETRIE
Door de uitgebreide kennis en het grote assortiment van speciale meetgereedschappen waaronder de DUBBEL BALLBAR van RENISHAW kunnen wij de juiste diagnose stellen en de machine herstellen naar de originele fabriekswaarden,zowel mechanisch als elektrisch,draaibanken en bewerkingscentra's.

MACHINE INSTALLATIE/VERPLAATSING
Tevens is BM-TECHNICS BVBA uw partner in het installeren en verplaatsen van machines. Wij doen zowel verplaatsingen binnen de fabriek als daarbuiten. Wij herinstalleren de machine volgens de fabrieksnormen en maken hem opnieuw gebruiksklaar.

Ook voor draaibanken en/of boormachines van het merk Toren Machines kunt u bij ons terecht. Klik op Producten voor meer informatie hierover